Hentelager på Jæren

Jan Erik Holmen

27. februar 2019

Tror det er lenge siden det var så mange biler parkert i gaten Sandskaret i Sandnes, nærmere bestemt utenfor huset med gatenummeret 4.

Her bor Tempo entusiast Øyvind Watne Stangeland som har markert seg godt i Tempomiljøet med sin inkluderende måte og være, og nå har han igjen utvidet sin hobby med å hjelpe andre.

Han har via Facebook stadig informert oss om sin ombygging i huset til å innrede et hentelager for et utvalg av deler og tilbehør, til Tempoer og andre veteran mc. Nylig var han kommet såpass langt at han kunne invitere Tempo og  andre entusiaster til en åpning av Øglænd-bua 26. mars klokken 19.

Skuffer i metervis av hyller var i ferd med å fylles opp av varer.

Her burde du finne en wire som passer.

Men, gjestene må jo få noe å spise og drikke, kan jo være at en fylt mage gjør at man holder lommebokas innhold i ett løsere grep.

Skikkelig manne-mat, pølser med "knepp lyd", rød gele og sjokoladeting, med en kopp vaniljesaus over gjorde susen.

Å gi all ros og omtale av sjokoladekaka til Øyvind, vil sannsynligvis være feil.

Øyvind forteller at hentelageret er en forlengelse av Moto-Sør sine aktiviteter, og i skrivende stund er det kommet inn ca 350 ulike artikler. Videre har man prioritert slitasjedeler, dette for at vi nærmer oss sesongstart.

Sort eller med hvite sider, stort eller lite, gatemønster eller noe mer røft, du finner det på veggen i Øglænd-bua.

Mye av vareutvalget er hengt opp med tydelig prising.

Tilbehør finner du og.

Det er viktig å få formidlet att dette er et hobbyrom, en møteplass med rom for de fleste tema. Dennes forskjell er at møteplassen har et utvidet tilbud i form av ett vareutvalg. Fremdeles vil Øyvind sin fritid være og å skru og reparere på Tempoer nede i garasjen, så sant tiden tillater.

Kan man ha det bedre enn å være sammen med venner med felles interesser. 

Larsen Motor er og representert i vareutvalget, blankere blir det ikke.

Kortreiste varer kan man godt si.

Når jeg kom før klokken syv, så var det allerede flere som var kommet, og utover kvelden kom det mange flere. 

Øyvind sier at siste forsendelse kom rett før helgen og at det ventes inn flere varer i de kommende dager og uker. Stemningen denne kvelden var vel slik som andre kvelder hos Øyvind, den var god. Det gikk mye i sesongstart, om treff og turer både fjernt og nært.

Det var så vidt han fikk tid til å sitte ned, men til slutt kunne han nyte rød gele toppet med sjokoladeting og vaniljesaus.

Avslutningsvis vil jeg takke for besøket, ønske alle først og fremst en god start på sesongen, men og med ett nytt lokalt tilbud, Øglænd-buå.

Jan Erik Holmen

27. februar 2019