Jeg og mitt arbeide, med historien om

                                            Jonas Øglænd

Her er mine dager om Tempo historien, fra
                                             1. til 21. april 2021

13. mai 2021

Ja, jeg er fremdeles i 1957 og er fremdeles på det som omhandler markedet. Det er tungt stoff som kan ses i både et lite bilde som omhandler forhandlere og kunder, og det store bildet som er hva regjering gjorde av beslutninger som påvirket markedet og Jonas Øglænd.

img799 – Kopi – Kopi.jpg
img799 – Kopi – Kopi.jpg
img799 – Kopi – Kopi (2).jpg

Det er 1957 som er året hvor det store gjennombruddet kom,  for Jonas Øglænd og Tempo.
Når daglig leder og deleier skulle kikke inn i den berømte krystallkulen, og bringe videre til de ansatte om hvordan han trodde salget skulle bli dette året, så la han listen høyt, men ikke høyt nok.

 

Så var det dette store bildet, store krefter jobbet for å forene de skandinaviske landene i en felles plattform for produksjon av mopeder og motorsykler.

Flagg, No, Da, Sv_4.png

Innholdet i denne plattformen sendte sjokkbølger inn i kontorene til Jonas Øglænd, for ble plattformen satt i verks, så kunne det bety slutten for Tempo.
Jonas Øglænd trykket på alle røde knapper, skrivemaskinen gikk varm og man prøvde å plassere den sunne fornuft hos beslutningstakerne

Kristian Øglænd, bror av Jonas Bjarne Øg

Tempo sto midt i et marked som var i stor endring, som la et enormt press på Jonas Øglænd.
Nye krefter sto på dørstokken, uredd og full av pågangsmot, så presset de Tempo frem i en ny retning.
Jonas Øglænd sitt Øglænds kontor ble viktigere enn noen gang, posisjoner ble etablert, man kikket ikke bare frem til neste sesong, man så mange år frem i tid, en tid som ble omtalt som ''de lange pengene''.
 

Ny tekst kommer