HMK Rogaland

inviterer til

norgestreffet 2021

10. - 13. juni

treffområdet

Like utenfor og sør for Sandnes ligger Vagleleiren, som i sin tid på tidlig 50 tallet ble oppført av Sivilforsvaret. Det store området grenser til Figgjoelva og et større skogsområde bakenfor. I dag er det Sivilforsvaret og Rogaland Brann og Redning som forvalter området. Norgestreffet vil bli orientert i det store plen og parkområdet, samt og benytte storparten av parkeringsarealet. 

I tillegg vil Norgestreffet legge beslag på flere av tilstøtende bygg og lokaliteter. Vagleleiren ligger i et idyllisk og ofte brukt område til turer i skog og mark.

hvor

Veiene til Vagleleiren er mange, du kan google og vi skal ordne mer god merking, helt frem til der du skal slå ned pluggene.

HMK 50 år

1971 - 2021

Årene går fort, kanskje for fort for flere av oss. Så er det og slik at i år kan klubben vår, HMK  feire et jubileum, 50 år med bare de gode ting, ting som vi alle setter så stor pris på. Dette skal vi selvfølgelig markere.

program

På et trett er det så mange høydepunkt, høydepunkt som er samlet i et innholdsrik program. Vi skal ut til nye horisonter, vi skal på besøk og vi skal få besøk. Men vi skal og har tid til å møtes, solstoler skal bli flittig brukt, det lover vi.

fasiliteter

ladeplass

Bakelitt er erstattet av plast og glass, knitrende høyttalere er en saga blott, men til felles har de batterier. Alt skal lades om det nå gjelder lyd eller bilde, dette ordner vi.

Du må ordne noen fasiliteter selv, vi skal ordne at du kan bli både ren og pen, og plasser du kan sitte å fundere.

fi kommer

Rogaland Krigshistoriske Museum har mye fint å by på, blant annet en gruppe med entusiaster som i tidsriktig uniformering, kommer på besøk, pass på.......

kommer

Om været tillater, om tiden passer, så skal vi love både lyd, vind og et historisk tilbakeblikk, pass på at du blir tatt bilde av.

servering

Vi har ikke utdannete kokker, men vi har folk som kan, de "sliter" frem retter som kan både nytes og som varmer, og vi spanderer det hele, både morgen og kveld.

marked

Salg og kjøp er viktige ting, her kan du prakke på folk det meste, eller du kan kjøpe noe som er kjekt å ha. Her kommer både profesjonelle aktører og de private, alle er velkomne.

har grill

Har du ikke grill, så har vi. Den skal være varm stort sett hele tiden.

trygt og godt

Om det skulle hende, så skal vi sørge for at du blir ivaretatt, vi har både ekspertise og "verktøy" for de fleste hendelser.

trivelig selskap

Vi har stor tro på at dette skal bli ett flott Norgestreff og vi håper at mange finner anledning til å komme.

Hilsen oss i HMK Rogaland.