top of page

norgestreffet 2021

10. - 13. juni

Med den entusiasmen som nå legges ned i forløpet til Norgestreffet, med mange gode ideer, ulike aktiviteter og det som skal gjøre Norgestreffet til ett trivelig, trygt og opplevelsesrikt treff, så har jeg stor tro på at treffet vil innfri.

Blir oppdatert

hvor

img319 – Kopi – Kopi.jpg

Veiene til Vaglemoen er mange, du kan google og klubben ordner med god merking, helt frem til der du skal slå ned pluggene.

1971 Militær vegmerking (3) – Kopi.jpg

treffområdet

P1030201.JPG

Norgestreffet vil bli sentrert på den store plenen som ligger øverst på bildet, samtidig som man og fått lov til å ta i bruk flere arealer om det trengs. Flere av byggene vil og om situasjonen tilsier det, bli benyttet. 

Like utenfor og sør for Sandnes ligger Vaglemoen, som i sin tid på tidlig 50 tallet ble oppført av Sivilforsvaret. Det store området grenser til Figgjoelva og et større skogsområde bakenfor. I dag er det Sivilforsvaret og Rogaland Brann og Redning som forvalter området. Norgestreffet vil bli orientert på den store plenen og parkområdet, samt og benytte storparten av parkeringsarealet. 

img319 – Kopi.jpg

program

P1030224.JPG

På et treff er det så mange høydepunkt, høydepunkt som er samlet i et innholdsrik program. Forslagene er mange, og snart kan jeg sikkert legge noe ut her. Men vi skal jo og har tid til å møtes, så solstoler skal vel bli flittig brukt, tror nå jeg da.

servering

fasiliteter

a.jpg
Fredagen 23. august (13).JPG

Tror ikke klubben besitter utdannete kokker, men har folk som kan, de "sliter" frem retter som kan både nytes og som varmer. Rykter sier at klubben spanderer kanskje en frokost og middag.

Du må ordne noen fasiliteter selv, vi skal ordne at du kan bli både ren og pen, og plasser du kan sitte å fundere.

håper kommer 

4455318.jpg

Om været tillater og om tiden passer, så kan det bli både lyd, vind og et historisk tilbakeblikk.

marked

2019 Lørdag 24. august (100).JPG

Salg og kjøp er viktige ting, her kan du prakke på folk det meste, eller du kan kjøpe noe som er kjekt å ha. Her kommer både profesjonelle aktører og de private, alle er velkomne.

trygt og godt

2019 Lørdag 24. august (27) – Kopi.JPG

Om det skulle hende, så skal det ordnes for at du blir ivaretatt, de har både ekspertise og "verktøy" for de fleste hendelser.

har grill

P1030317 – Kopi.JPG

Har du ikke grill, så har man det på plassen. Den er sikkert varm stort sett hele tiden.

trivelig selskap

P1030316.JPG

Jeg har stor tro på at dette skal bli ett flott Norgestreff og håper at mange finner anledning til å komme.

2019 Lørdag 24. august (155).JPG
bottom of page